• Zondag weer open

  Voor velen van ons is de zomervakantie helaas voorbij. We gaan weer naar school of werk en kijken uit naar de eerst volgende vakantie. Maar er is gelukkig ook goed nieuws! Want van 28 september tot en met 31 mei 2015 is de Centrale Bibliotheek op zondag weer geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.  

 • Herman Brusselmans

  Groot schrijver én excentrieke tv-persoonlijkheid Herman Brusselmans is één van de bestverkopende auteurs in Vlaanderen. Op 23 oktober komt deze smaakmaker langs in het Bibliotheektheater. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus koop snel kaarten!

   

 • Op de hoogte blijven?

  Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten, gewijzigde openingstijden, kortingsacties en meer? Volg ons op Twitter, Facebook, Pinterest of onze Blogs óf meld je aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief! Ook kun je via ons YouTube kanaal regelmatig terugblikken van evenementen bekijken.

 • Zaalverhuur en expositieruimte

  Op zoek naar een vergader- of studieruimte, een mooie plek voor een expositie of een zaal met allure zoals het Bibliotheektheater? De Centrale Bibliotheek heeft naast een eigen theater met foyer ook diverse zalen en een aantal expositieruimtes beschikbaar voor verhuur. Interesse? Bekijk snel ons overzicht.  

 • Aansluiting Bibliotheek Rozenburg

  De aansluiting van Bibliotheek Rozenburg bij de Bibliotheek Rotterdam is nog niet helemaal rond. Ben je klant van de Bibliotheek Rozenburg? Dan kun je naast de catalogus van de Bibliotheek Rozenburg al wel gebruikmaken van de producten en diensten van de Bibliotheek Rotterdam. Weten hoe je dit moet doen? Lees meer>

Kinderfeestje in de bieb

Onze begunstigers

Kaartverkoop theater

Video's

3D Print Ontdekkingsmiddag

Korte videoimpresie van de 3D-ontdekkingsmiddag die Z3Dlabs in samenwerking met AMR Europe en Bibliotheek Rotterdam organiseerde.

Meer video's

Mijn menu

Verlengen

Twitter @bieb010

Openingstijden

Nieuw: basispakket e-books