Skip to main content

Helden van Rijnmond

Van 10 mei 2024 17:00 tot 10 mei 2024 21:00

Lijkt het jou leuk om Dungeons & Dragons te leren spelen, nieuwe vrienden te maken en gewoon een gezellige tijd te hebben? Kom dan langs bij De Helden Herberg van de Heroes Guild!

In een episch avontuur waar je makkelijk instapt leer je de basics van deze tabletop RPG en is de drempel laag genoeg voor iedereen. Dus waar wacht je op? Plan je reis naar de Herberg en schrijf je vandaag nog in, het avontuur roept!

"Een groep avonturiers komt samen in een herberg. Zij komen om te rusten en een luisterend oor te bieden aan mensen die hun hulp kunnen gebruiken, in ruil voor wat goud." Zo beginnen veel avonturen in role playing games zoals Dungeons & Dragons. Op deze wijze begint ook het avontuur in onze Helden Herberg. In de bibliotheek vormen wij onze Herberg en nodigen wij jou uit om nieuwe bondgenoten te ontmoeten en samen het avontuur aan te gaan. Wat je aantreft weet je nooit, misschien wordt het dorp lastig gevallen door een gestoorde tovenaar, of dreigt er een draak op een bergtop verderop.

Wat het ook is, ons bondgenootschap staat samen sterk en kan elk kwaad aan. Zodat wij de dag kunnen afsluiten zoals wij deze begonnen zijn, in een herberg, met een hoop gelach, onder het genot van een drankje.

  • Locatie: Desideriuszaal, 1e etage
  • Toegang: Gratis, maar wel aanmelden

 

Datum

Vrijdag 10 mei 2024

Tijdvak

Van 17:00 tot 21:00

Locatie

Onderwerp

Cultuur, Jongeren